LSPR vam ponuja širok nabor znanj

Že več kot dvajset let urimo komunikatorje. Ne glede na to, s kakšnimi izzivi na področju komuniciranja se udeleženci soočajo, jim v treh mesecih s pomočjo 21 programskih modulov pridemo do dna.

Koliko časa v vašem podjetju namenite nadgradnji komuniciranja?
Uspešno komuniciranje je vsakodnevni izziv vseh. Znanje moramo osveževati in nadgrajevati. Predvsem je pomembno spremljanje trendov in dobrih praks.

Program LSPR vam ponuja širok nabor vseh znanj, ki jih danes potrebujete za vodenje in upravljanje odnosov z javnostmi. In to ne glede na to, ali v svet odnosov z javnostmi šele vstopate ali pa le želite osvežiti svoja znanja. Na koncu izobraževanja prejmete mednarodno priznano diplomo.

Preverite program >>

Naj vam strokovnjaki pomagajo pri izbiri pravega komunikacijskega kanala, komunikacijske taktike in z vami delijo dragoceni ‘know-how’ (znanja in veščine).
Med predavatelji so številna znana imena, kot so Ksenija Benedetti, Aleksander Salkič, Darja Zgonc, Zdravko Zupančič, John Dalton …

Prijavite se >>

Med šolanjem boste osvojili:
– temelje stroke in okolja, v katerem delujete,
– pripravo komunikacijskega načrta in merjenje njegove učinkovitosti,
– razliko med korporativnim in izdelčnim komuniciranjem,
– delovanje medijev in kako z njimi vzpostaviti dobre odnose,
– zakaj (in kako) mora PR-ovec slediti novim tehnologijam v komuniciranju,
– na praktičnih primerih boste spoznavali pripravo dogodkov, potek komuniciranja v kriznih situacijah, vodenje projektov in produkcije,
– vadili ustvarjalno pisanje, nastope v javnosti in pred kamero, se uriili v umetnosti retorike in protokolu,
– na koncu boste z uspešno opravljenim izpitom prejeli mednarodno priznano diplomo.