Pogosta vprašanja

 • Kakšni so pogoji za vpis v Londonsko šolo za odnose z javnostmi?

  Izobraževalni program je priporočljiv za diplomante katerekoli stroke ali za praktike z izkušnjami na področju odnosov z javnostmi in sorodnih področij.

 • Kakšna je cena in ali je možno plačilo na obroke?

  Cena izobraževalnega programa za fizične osebe znaša 1.400,00 €, hitra prijava pa 1.260,00 €, (DDV ni vključen), za pravne osebe znaša 1.550,00 €, hitra prijava pa 1.395,00 €, (DDV ni vključen). Možnost plačila  na obroke po dogovoru.

 • Kako se lahko prijavim?

  Prijavite se lahko preko elektronske prijavnice na naši spletni strani, vaše želje pa nam lahko pošljete tudi na elektronski naslov (lspr@marketingmagazin.si) ali pa nas pokličete (01 43 45 640) in poslali vam bomo prijavni obrazec.

 • Komu je izobraževalni program namenjen?

  Izobraževalni program je namenjen tistim, ki se podajajo na pot poslovnega komuniciranja in odnosov z javnostmi in nameravajo graditi kariero na tem področju ali tistim, ki že delajo na tem področju, pa si želijo svoje znanje poglobiti in strukturirati. Izobraževalni program daje teoretično in praktično znanje.

 • Kakšen naziv pridobi tisti, ki uspešno zaključi izobraževalni program in kje je priznan?

  Diplomant pridobi mednarodno priznano diplomo Londonske šole za odnosov z javnostmi (LSPR Diploma in Public Relations) in tako postane praktik odnosov z javnostmi. Izobraževalni program je priznan s strani Angleškega združenja novinarjev (NUJ), Mednarodnega združenja svetovalnih agencij (ICCO), Združenje agencija za odnose z javnostmi (ZOJS) in svetovnih svetovalnih agencij Hill & Knowlton, Porter Novelli Int in Schandwick.

   

  Udeleženci LSPR-ja postanejo del izobraževalne mreže LSPR Worldwide, ki vklučuje že skoraj devet tisoč udeležencev, vsako leto pa pridobi številne nove udeležence iz raznih tujih in mednarodnih podjetij. S tem pa diploma LSPR povečuje zaposlitvene možnosti praktikov na mednarodnem trgu.

 • Kdo so udeleženci šole?

  Udeleženci prihajajo iz podjetij, agencij, ministrstev, zavodov, političnih strank, medijev … Skoraj vsi so zaposleni na področju odnosov z javnostmi, komuniciranja ali marketinga. Precej jih že ima izkušnje s področja odnosov z javnostmi, šolanje pa jim pomaga, da si to znanje uredijo v nek smiselni sistem, da s spoznavanjem izkušenj strokovnjakov pridobijo nove ideje in uspešneje rešujejo izzive pri svojem delu.

 • Kaj bom pridobil(a) v Londonski šoli za odnose z javnostmi?

  Londonska šola za odnose z javnostmi kot edini mednarodni izobraževalni program v Sloveniji ponuja strukturirano, integrirano in praktično znanje s področja odnosov z javnostmi. Predavatelji so priznani slovenski strokovnjaki za odnose z javnostmi, ki so aktivno vključeni v razvoj stroke na naših tleh že od začetka, prav tako pa nekateri med njimi občutno prispevajo tudi k razvoju stroke na svetovnem nivoju. Teoretična izhodišča programa nadgradijo z bogatimi praktičnimi izkušnjami.

No matches were found.

Naročite se na e-novice